Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete spinning si baitcasting

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta spinning Baracuda ACE 20 Mareste
Mulineta spinning Baracuda ACE 20
Mulineta spinning Baracuda ACE 20 Mulineta spinning Baracuda ACE 20

Mulineta spinning Baracuda ACE 20

Ace20

Produs nou

Mulineta spinning Baracuda ACE 20 este o mulinetă destinată spinning-ului, cu sistem de frânare micrometric frontal, galet cu şanţ anti-răsucire şi anti-retur infinit. Mulineta are un design futurist și este confecționată în totalitate din metale ușoare. Se echilibrează ușor pe orice lansetă din carbon, datorită raportului dimensiuni-greutate foarte scăzut.

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta spinning Baracuda ACE 20

Mulineta spinning Baracuda ACE 20 este o mulinetă destinată spinning-ului, cu sistem de frânare micrometric frontal, galet cu şanţ anti-răsucire şi anti-retur infinit. Mulineta are un design futurist și este confecționată în totalitate din metale ușoare. Se echilibrează ușor pe orice lansetă din carbon, datorită raportului dimensiuni-greutate foarte scăzut. Mulinetă din clasa HQ, cu frecări și vibrații minime.

Caracteristici mulineta spinning Baracuda ACE 20

  • Capacitate: 0,25mm/115m
  • Raport recuperare: 5.1:1
  • 12 rulmenti
  • Greutate: 246g.
  • Tambur: Al.
  • Mulinetă destinată spinning-ului, cu sistem de frânare micrometric frontal, galet cu şanţ anti-răsucire şi anti-retur infinit. Mulineta are un design futurist și este confecționată în totalitate din metale ușoare. Se echilibrează ușor pe orice lansetă din carbon, datorită raportului dimensiuni-greutate foarte scăzut. Mulinetă din clasa HQ, cu frecări și vibrații minime.

24 alte produse in aceeasi categorie: