Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete brand-uri diverse

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta spinning Omoto Sarika 50

OS50

Produs nou

Mulineta spinning Omoto Sarika 50 este o mulineta pentru spinning sau pescuit usor, prevazuta cu doua tipuri de tambur, manivela interschimbabila si angrenaj intern al pinionului din alama deosebit de rezistenta.

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta spinning Omoto Sarika 50

Mulineta spinning Omoto Sarika 50 este o mulineta pentru spinning sau pescuit usor, prevazuta cu doua tipuri de tambur, manivela interschimbabila si angrenaj intern al pinionului din alama deosebit de rezistenta. Acelasi tambur beneficiaza de 2 compartimente distincte pe care se pot folosi fire de diametre diferite, singura operatie care trebuie facuta fiind de scoaterea si rotirea cu 180 de grade a acestuia. In plus, mulineta are si un tambur de rezerva identic cu cel de baza. Made in Taiwan.

Caracteristici mulineta spinning Omoto Sarika 50

  • Capacitate: 0,35mm/160m
  • Raport recuperare: 4.6:1
  • 4 rulmenti 
  • Greutate: 399 g 
  • Variante: 2 dublu Grf.+Grf. 
  • Mulineta pentru spinning sau pescuit usor, prevazuta cu doua tipuri de tambur, manivela interschimbabila si angrenaj intern al pinionului din alama deosebit de rezistenta. Acelasi tambur beneficiaza de 2 compartimente distincte pe care se pot folosi fire de diametre diferite, singura operatie care trebuie facuta fiind de scoaterea si rotirea cu 180 de grade a acestuia. In plus, mulineta are si un tambur de rezerva identic cu cel de baza. Made in Taiwan.

30 alte produse in aceeasi categorie: